Läs mer

STUDIO Meetingpoint

Välkommen till nybyggda STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa mötesplats, en kort promenad från Centralstationen!

Vi erbjuder nio specialdesignade mötesrum som täcker alla behov du och din organisation kan tänkas ha. Vårt minsta rum har plats för 6 personer, vår största konferenslokal rymmer 200 sittande. Däremellan kan du välja rum som är utformade för att du ska få det bästa resultatet av dina möten och workshops, oavsett hur många ni är. Vi har också en spelbar lounge och en unik blackbox med plats för 300 personer.

För att boka: ring Amelie Rönngard på 010 – 202 20 32 eller maila oss på meetingpoint@studiomalmo.com

(Vårt bokningssystem kommer snart upp på webben)

STUDIO_Meetingpoint_MAP

Altitude Meetings

På plats för att sköta STUDIO Meetingpoint finns ett av regionens tongivande mötes- och eventbolag. Vi på Altitude Meetings är experter på resultatinriktad idégenerering och kan snabbt bokas för att leda workshops och arbetsprocesser under dina möten. Vi arbetar med allt från stora kongresser och konferenser till små uppstartsmöten och sitter själva i lokalerna, som vi har utformat för att garantera kreativitet.

Kontakta oss för att höra mer om våra tjänster!
Ring Amelie Rönngard på telefon 010 – 202 20 32 eller maila oss

STUDIO Blackbox

Vår egen Blackbox erbjuder oanade möjligheter. Här kan allt från teater till konserter, föreläsningar eller fester ta plats. Rummet är 275 kvadratmeter stort och kan dimensioneras för att rymma allt ifrån 100 till 300 personer.

Men det bästa av allt: det är möjligt att forma helt utifrån dina egna önskemål och behov! Blackboxen kan användas för tv-inspelningar, datorspelsproduktioner, generalrepetitioner, konsthappenings, mingelkvällar – eller något helt annat.

Hör av dig så pratar vi vidare om dina idéer!
Ring Amelie Rönngard på telefon 010 – 202 20 32 eller maila oss

Gör ditt möte ännu lite bättre

God mat och dryck
Vi ser till att alltid duka upp god fika och mat till er. Välj mellan våra olika hel- och halvdagspaket och diskutera dina önskemål med oss. Heldagspaket från 240 kronor (ex moms) per person.

Kontakta Amelie Rönngard på telefon  070 – 877 15 97 eller maila oss

Mötesinnehåll 
Vet du vad du vill uppnå men är osäker på hur du når dit? Vill du ha hjälp med att att sätta tema, koncept eller hitta de programpunkter som gör ditt möte oförglömligt?
Altitude Meetings ordnar rätt talare, rätt moderator och rätt underhållning till dig. Vi har ett mycket stort nätverk och är experter på innehåll som gör skillnad.

Kontakta Amelie Rönngard på telefon 010 – 202 20 32 eller maila oss

Video och dokumentation
Strobe Media sitter i STUDIO och tillhandahåller högklassiga videotjänster. Kanske vill du dokumentera vad som händer för internt bruk – kanske vill du streama till andra. Jobbar du själv i STUDIO får du rabatterat pris.

Maila Peter Timar Lönneborg

Processledning 
Vi har tre fina processledningsrum i Studio Meetingpoint. Boka Altitude Meetings för processledning, workshops och utvecklingsmodeller.

Kontakta Anders Mildner på telefon 0733-12 03 98 eller maila oss

Hotell
Högst upp i STUDIO ligger Story Hotel, med 95 fantastiska rum – och en spektakulär rooftopbar med takterrass på 14:e våningen.

Restaurang
Ät gott i Black Ox eller i Fish & Chips shop på bottenplan eller hos Grilljanne på 14:e våningen med takterrass. Black Ox och Grilljanne erbjuder frukost, lunch och middag.

Kontakta oss

Ring Amelie Rönngard på telefon 010 - 202 20 32

Maila oss

STUDIO BOX

STUDIO BOX ger dig möjligheter att utifrån ditt företags förutsättningar välja din nya arbetsplats. Varje BOX har en öppen del med utrymme för arbetsplatser, samt telefonrum och samtalsrum.

Se våra lediga boxar