MÖTESLOKALER

Välkommen till Malmös bästa och mest genomtänkta möteslokaler!
Altitude Meetings erbjuder nio rum och en blackbox som fyller alla behov du och din organisation kan tänkas ha. Hos oss når du längre med dina möten!

KONTORSHOTELL

Hos oss får du möjlighet att, utifrån ditt företags förutsättningar, välja din nya arbetsplats – med tillgång till gemensamma ytor, mötesrum, pentry och terrass.

COWORKING

United Spaces erbjuder aktivitetsbaserade arbetsplatser anpassade för varierande behov. Ta del av våra inspirerande event, värdefulla nätverk och co-working i världsklass!

KUNGSLEDEN, ÄGARE AV STUDIO

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på att äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla kommersiella fastigheter, främst kontor. Den stora majoriteten av våra fastigheter finns i de prioriterade tillväxtmarknaderna Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås.

Merparten av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Vårt kunderbjudande är att tillhandahålla attraktiva och funktionella lokaler med ambitionen att leverera det lilla extra. Kungsleden är noterat på Nasdaq Large Cap.

KUNGSLEDEN UTHYRNING

Information om uthyrning av lokaler
Malin Andersson, 0706-90 65 06
malin.andersson@kungsleden.se